Nybakat bröd –
direkt från bageriet

Bakdörren till vårt bageri på Källhusgatan 5 står på glänt och vi erbjuder prima bröd, direkt från ugnen, till oslagbara priser.

Med ett sortiment så stort som vårt – runt 200 olika sorters matbröd, kaffebröd, kakor, tårtor och bakelser – är det snudd på omöjligt att exakt beräkna den dagliga åtgången. Det blir alltid en viss överproduktion. Det är oundvikligt. Det kan vara för att det är svårt att beräkna exakta antal, för att allt inte passerar kvalitetskontrollen – det kan röra sig om smärre estetiska defekter, som att brödet är för ljust eller mörkt bakat, att det har en avvikande vikt eller liknande. Prima bröd, alltså, som ändå inte kan fraktas ut i butik.

Vi har länge skänkt det bröd som blivit över till välgörenhetsorganisationer som Göteborgs Stadsmission och Frälsningsarmén. Men det finns ändå bröd kvar. Ibland mer, ibland mindre. Så vi bestämde oss för att låta just det brödet komma morgonpigga Göteborgare till glädje och nytta. Och dessutom till ett något reducerat pris – ett slags bröd-outlet, skulle man kunna kalla det!

Här handlar du lätt, snabbt och billigt fikabröd till konferensen, mötet eller föräldramötet. Eller så bunkrar du inför läger eller andra storsamlingar. Dessutom kan du köpa dig en kopp kaffe och en färdig frukostmacka när du är här. Det är ju inte alla som är lika morgonpigga som bagarn…

Öppettider:
Måndag-Fredag 06.00-13.00
Lördag-Söndag 08.00-13.00.
Tel 0706-28 70 95

Utbudet i Bakluckan kan variera från dag till dag. Därför hittar man inte alltid favoriten när man kommer in, men i gengäld är det alltid låga priser och nybakat är ju alltid nybakat.